Xylvaro.com --- Links
snowleopard colorful
 
  Home
Foto en Video
Nieuws
Links
Gastenboek
Contact
             
  Links        
             
      In de wereld van katten, en vooral raskatten, zijn er vele websites te vinden. We kunnen ze daarom moeilijk allemaal hier weergeven, maar de websites waar wij zelf gebruik van maken zijn hier wel vermeld. Zoek je echter meer informatie over Katten? Zowel Raskatten als de standaard ''Huis Tuin en Keuken'' katten? Klik dan onderaan deze pagina, op de startpagina voor katten.
             
      De 2 websites die wij met stip bovenaan willen zetten zijn de websites van Cattery Spotselot waar Xylvaro is Geboren en Cattery Hommelshof. Via Hommelshof zijn wij met Cattery Spotselot in contact gekomen. Wij onderhouden 2 wekelijks contact met deze Spotselot, over het verloop van Xylvaro. Over wat hij zoal heetf uitgespookt en vernield heeft, maar ook over vragen die bij ons opkomen over eventuele problemen of gedragskenmerken.
             
 
  Cattery Spotselot

De Cattery waar Xylvaro is geboren.
Cattery Spotselot
 
  Cattery Hommelshof

Via Cattery Hommelshof zijn wij in contact gekomen met Cattery Spotselot. Hommelshof is de enige Cattery in Nederland die Toygers aanbied.
Cattery Hommelshof
 
  Bengalen Forum

Voor al je vragen over Bengalen en aanverwanten.
Bengalenforum
 
  Jip en Jones Jip en Jones

Dierenwinkel voor honden en katten
 
  Kattenstartpagina Katten Startpagina

Verzamel website van katten eigenaren, en andere katten websites.
 
  Kattenplaza

Kattenplaza

Een uitgebreide informatie website over katten.

 
  Petduka Petduka

Uw website voor medische hulpmiddelen voor uw kat en hond
 
  Disclaimer: Niets van deze website mag worden gebruikt tenzij met directe toestemming van de oorspronkelijke eigenaar. Copyrights van foto's video's en of andere bestanden rusten bij de oorspronkelijke eigenaar. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met onze voorwaarden. Wij zijn niet verantwoordelijk, in welke manier dan ook aan schade of andere problematiek door het bezoeken van en/of deelnemen aan deze website
Copyright
Xylvaro.com 2012
Home Foto En Video Nieuws Links Gastenboek Contact